Имам удоволствието да Ви приветствам с “Добре дошли” в страницата на Регионален Исторически музей – Плевен. Независимо от това дали ни посещавате целенасочено или сте попаднали случайно при нас, аз се надявам, че ще използвате предоставената Ви възможност да се запознаете с един от най-големите и с най-богати колекции музеи в България.

От името на ръководството на музея и цялата музейна колегия Ви благодаря за това електронно посещение и Ви каня да посетите на живо музея ни в Плевен. Уверявам Ви, че ще останете доволни, защото ще имате изключителната възможност да влезете в непосредствен контакт с културно-исторически паметници с висока художествена и историческа стойност от четири цивилизации, а така също с уникални образци от преди милиони години, свидетелстващи за еволюцията на организмовия свят, с богатството на флората и фауната на Дунавската равнина.

Владимир Найденов
Директор на РИМ – ПлевенКарта
на сайтаИнформация ] Новини ] История ] Колекции ] Изложби ] Обучение и образование ] Карти и схеми ] Фотогалерия ] Профил на купувача ]

© 2015 Регионален исторически музей - Плевен